Er zijn nog woningen beschikbaar!

17-01-2023

Overige berichten

Centraal ten opzichte van grotere steden zoals Zevenaar, Arnhem, Doetinchem en Oberhausen is Babberich een heerlijke plek om te wonen. Heerlijk dorps wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik en gelegen in een prachtige omgeving. De woonwijk Middag-Oost wordt een wijk met een veilige infrastructuur, een pluktuin, een speelplaats voor kinderen, een hondenuitlaatplaats en een speelveld voor sporten en bewegen, midden in het centrum van Babberich.

In Dorpsweide worden 32 zeer duurzame koopwoningen gerealiseerd. De eerste toewijzingsronde heeft inmiddels plaatsgevonden, maar er zijn nog woningen beschikbaar!

In Dorpsweide Babberich komen in totaal 32 koopwoningen: 6 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen en 6 rijwoningen. Ben je benieuwd naar de beschikbare woningen? Klik hier om het actuele aanbod te bekijken.

Interesse?
Zie jij jezelf wel wonen in Dorpsweide Babberich en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je in en neem contact op met Berrit Simon van GABA Makelaardij. Zij is bereikbaar op 026 - 443 55 55.