Duurzaam wonen in Dorpsweide

De woningen in Dorpsweide Babberich zijn all-electric, voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen en worden gebouwd conform de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Maar wij gaan nog een stapje verder in Dorpsweide. Het dakvlak met de meest gunstige zonoriëntatie wordt voorzien van zonnepanelen. Op de verkooptekening is te zien hoeveel zonnepanelen standaard worden aangebracht.

Deze all-electric woningen met meerdere pv-panelen op het dakvlak met de meest gunstige oriëntatie, zorgen ervoor dat de energielasten een stuk lager uitvallen. In deze tijd met hoge energiekosten toch mooi meegenomen!

Duurzaam en comfortabel

Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap combineren met de nieuwste technieken en installaties. Duurzaamheid en wooncomfort worden zo gegarandeerd. De woningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzien van uitstekende isolatie. Door de innovatieve energievoorziening zullen de energielasten lager uitvallen.

Genieten van het comfort

Eén van de kenmerken van de woningen is de goede isolatie van de gevels, vloer en het dak. Dat houdt in dat het in de winter aangenaam warm is in de woning, terwijl deze in de zomermaanden de warmte lang buiten de deur houdt. Ook de ventilatie speelt hierbij een belangrijke rol. Deze zorgt voor voldoende frisse lucht, zonder dat je een raam open hoeft te zetten. De warme zomerzon blijft dus lekker buiten! De vloerverwarming in de woning zorgt er tenslotte voor dat je in elk seizoen van een heel prettig binnenklimaat geniet.

De woningen worden verwarmd door middel van een warmtepomp. Een warmtepomp wint warmte uit de lucht en zet dit met een warmtewisselaar om in bruikbare warmte/energie. Het elektraverbruik neemt dus toe, maar het gasverbruik neemt volledig af. De benodigde stroom kunnen we duurzaam opwekken door zonnepanelen.

Nu in verkoop

Wonen in de Dorpsweide iets voor jou?

Er zijn nog woningen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Dan is dit je laatste kans! Inschrijven voor een woning doe je door in je account je favoriete woningen door te geven en de vragenlijst in te vullen. Vergeet niet je voorkeuren van de woningen op te slaan en de vraag voor deelname met 'ja' te beantwoorden. Krijg je graag meer informatie of kan je hulp gebruiken bij de inschrijving? De makelaar helpt je graag!

Schrijf je in