Duurzaam wonen in Dorpsweide

De woningen in Dorpsweide Babberich zijn all-electric, voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen en worden gebouwd conform de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Maar wij gaan nog een stapje verder in Dorpsweide. Het dakvlak met de meest gunstige zonoriëntatie wordt voorzien van zonnepanelen. Op de verkooptekening is te zien hoeveel zonnepanelen standaard worden aangebracht.

Deze all-electric woningen met meerdere pv-panelen op het dakvlak met de meest gunstige oriëntatie, zorgen ervoor dat de energielasten een stuk lager uitvallen. In deze tijd met hoge energiekosten toch mooi meegenomen!

Duurzaam en comfortabel

Het grote voordeel van nieuwbouw is dat we traditioneel vakmanschap combineren met de nieuwste technieken en installaties. Duurzaamheid en wooncomfort worden zo gegarandeerd. De woningen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzien van uitstekende isolatie. Door de innovatieve energievoorziening zullen de energielasten lager uitvallen.

Genieten van het comfort

Eén van de kenmerken van de woningen is de goede isolatie van de gevels, vloer en het dak. Dat houdt in dat het in de winter aangenaam warm is in de woning, terwijl deze in de zomermaanden de warmte lang buiten de deur houdt. Ook de ventilatie speelt hierbij een belangrijke rol. Deze zorgt voor voldoende frisse lucht, zonder dat je een raam open hoeft te zetten. De warme zomerzon blijft dus lekker buiten! De vloerverwarming in de woning zorgt er tenslotte voor dat je in elk seizoen van een heel prettig binnenklimaat geniet.

De woningen worden verwarmd door middel van een warmtepomp. Een warmtepomp wint warmte uit de lucht en zet dit met een warmtewisselaar om in bruikbare warmte/energie. Het elektraverbruik neemt dus toe, maar het gasverbruik neemt volledig af. De benodigde stroom kunnen we duurzaam opwekken door zonnepanelen.

Fase 1: Nog enkele woningen beschikbaar

Wonen in de Dorpsweide iets voor jou?

Er zijn nog enkele woningen in fase 1 beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met de makelaar. De bouw van deze fase is recent gestart, dus wie weet woon jij aan het einde van het jaar in jouw nieuwe woning in Babberich.

De verkoop van fase 2 is ook gestart. De tweede fase van Dorpsweide Babberich bestaat uit hoek- en tussenwoningen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende.

Schrijf je in