Dorpsweide Babberich gaat op 21 november in verkoop!

15-11-2022

Overige berichten
Het is bijna zover! De vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en hoek- en tussenwoningen in Dorpsweide Babberich gaan op maandag 21 november om 12.00 uur officieel in verkoop! Vanaf dat moment kan je je digitaal inschrijven voor jouw favoriete woning(en). Op de website zal vanaf dat moment de verkoopdocumentatie beschikbaar zijn. Je hebt de tijd tot woensdag 30 november 12.00 uur om je digitaal in te schrijven.

Inloopmoment bij GABA Makelaardij
Daarnaast ben je van harte welkom tijdens het inloopmoment bij de makelaar om al je vragen te stellen. Het inloopmoment vindt plaats op woensdag 23 november van 12.00 tot 17.00 uur. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief.

Geef je voorkeuren door
Vanaf maandag 21 november 12.00 uur is alle verkoopdocumentatie te vinden op de website www.dorpsweidebabberich.nl. Bij verkoopdocumentatie kan je onder andere denken aan de definitieve prijzen, de brochure, de verkooptekeningen, de kopersoptielijst en de technische omschrijving. Alle stukken kan je downloaden via de klikbare kaart. Wanneer je op één van de bouwnummers klikt, verschijnt de verkoopprijs en bouwnummerspecifieke informatie die bij het betreffende bouwnummer hoort.

Digitaal inschrijven
Heb je in de pre-sale jouw voorkeuren al doorgegeven? Dan kan je deze vanaf het moment dat de verkoop officieel start nog aanpassen of definitief maken in jouw account. Ook als je nog geen voorkeuren hebt doorgegeven kan je vanaf start verkoop jouw voorkeurswoningen doorgeven. Vergeet niet de vraag bij de woningenkeuze met 'ja' te beantwoorden en op te slaan. Daarmee bevestig je jouw deelname. Tevens staat er een vragenlijst klaar in je account, vergeet deze niet in te vullen.

Je kunt jouw voorkeuren doorgeven en/of bevestigen van maandag 21 november 12.00 uur tot woensdag 30 november 12.00 uur. De volgorde van binnenkomst is niet van belang bij de toewijzing.

Inloopmoment bij GABA Makelaardij
Heb je interesse in een woning, heb je vragen of wil je ons persoonlijk spreken? Je bent van harte welkom tijdens het inloopmoment bij GABA Makelaardij op woensdag 23 november tussen 12.00 en 17.00 uur aan de Arnhemseweg 7 in Zevenaar. Ons team zal tijdens dit inloopmoment aanwezig zijn en beantwoordt al jouw vragen over het plan en de mogelijkheden.

Toewijzing
De woningen worden na de inschrijfperiode toegewezen op basis van de voorkeuren die je hebt doorgegeven. De toewijzing geschiedt op basis van enkele voorwaarden, waaronder een financiële check. Het is dus aan te raden om vooraf goed te weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Je kan hiervoor een afspraak maken bij GABA Hypotheken (026 - 4435555).

Zodra de inschrijftermijn voorbij is zal de toewijzing plaatsvinden. De makelaar zal zo snel mogelijk contact opnemen met de ingeschrevenen die een woning toegewezen hebben gekregen. De mensen die geen woning toegewezen hebben gekregen zullen een mail ontvangen en komen automatisch op de reservelijst te staan.

Heb je vragen over het project?
Wij adviseren je om je goed te oriënteren op het plan en jouw woonwensen. Voor vragen kan je contact opnemen met Berrit Simon van GABA Makelaardij. Zij is bereikbaar op 026 - 4435555.