Zeer duurzaam en energiezuinig wonen in Babberich

Fase 1: Nog enkele woningen te koop

De bouw van fase 1 is gestart! Interesse? Neem contact op met de makelaar.
Fase 2 is nu ook in verkoop. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Schrijf je in

Fase 2: Nu in verkoop!

Fase 1: De bouw is gestart!

Centraal ten opzichte van grotere steden zoals Zevenaar, Arnhem, Doetinchem en Oberhausen is Babberich een heerlijke plek om te wonen. Heerlijk dorps wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik en gelegen in een prachtige omgeving. Middenin het gezellige centrum van Babberich worden zeer duurzame koopwoningen gerealiseerd. Er zijn nog enkele woningen in fase 1 beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met de makelaar. De bouw van deze fase is recent gestart, dus wie weet woon jij in de loop van het jaar in jouw nieuwe woning in Babberich.

De verkoop van fase 2 is nu ook gestart. De tweede fase van Dorpsweide Babberich bestaat uit hoek- en tussenwoningen.

Schrijf je in

Hoek- en tussenwoningen

Fase 2: Nu in verkoop

De verkoop van fase 2 is nu ook gestart. De tweede fase van Dorpsweide Babberich bestaat uit hoek- en tussenwoningen met een verkoopprijs vanaf € 320.000,- v.o.n. Wil je niks missen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in als belangstellende.

Ben je op zoek naar meer informatie over het plan? Dan kun je contact opnemen met Berrit Simon van Gaba Makelaardij via 026-4435555 of makelaardij@gaba.nl.

Schrijf je in

Babberich

Babberich is een dorpje in de gemeente Zevenaar. Vlakbij de Duitse grens en gelegen tussen de Rijn en de IJssel in de landstreek ‘De Liemers’. Een afwisselende streek met rivieren, bossen, weiden en dijken. Ideaal voor natuurliefhebbers met zowel de Veluwe als het Montferland om de hoek.

Lees meer

Het plan

In de Dorpsweide zullen zeer duurzame en energiezuinige koopwoningen gerealiseerd worden, variërend van vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen tot levensloopbestendige woningen en rijwoningen. De woonwijk Middag-Oost wordt een wijk met een veilige infrastructuur, een pluktuin, een speelplaats voor kinderen, een hondenuitlaatplaats en een speelveld voor sporten en bewegen, midden in het centrum van Babberich. In fase 1 zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Fase 2, bestaande uit hoek- en tussenwoningen, is nu ook in verkoop. Schrijf je in als belangstellende om op de hoogte te blijven.

Bekijk het aanbod

Even voorstellen

De makelaar

"Bijna iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de koop van een woning. Toch gaan we er vanuit dat dit nooit 'alledaagse kost' voor jou zal worden. Reden te meer om je goed te laten begeleiden. GABA Makelaardij is in de afgelopen jaren gegroeid tot één van de grootste kantoren in de regio Arnhem, De Liemers en omgeving. 'Het geheim' hierachter is een reële kijk op de woningmarkt en een actieve instelling. Niet klagen, maar mogelijkheden zoeken en doorpakken!"

Ben je op zoek naar meer informatie over het plan? Dan kun je contact opnemen met Berrit Simon via 026-4435555 of makelaardij@gaba.nl.

GABA Makelaardij
Arnhemseweg 7
6901 DS Zevenaar
www.gaba.nl

Fase 1: Nog enkele woningen beschikbaar

Wonen in de Dorpsweide iets voor jou?

Er zijn nog enkele woningen in fase 1 beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met de makelaar. De bouw van deze fase is recent gestart, dus wie weet woon jij aan het einde van het jaar in jouw nieuwe woning in Babberich.

De verkoop van fase 2 is nu ook gestart. De tweede fase van Dorpsweide Babberich bestaat uit hoek- en tussenwoningen. Heb je interesse in een van de woningen? Schrijf je dan in als belangstellende.

Schrijf je in

Het laatste nieuws

De bouw van fase 1 is gestart!
06-02-2024
Hypotheekrente en maandlasten
17-01-2023
De voordelen van nieuwbouw
17-01-2023