Vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen van Dorpsweide zijn verspreid gesitueerd aan de hoeken van dit mooie project. Dit brengt een ruimtelijk gevoel met zich mee. Deze ruime woningen zijn vanzelfsprekend afgewerkt volgens de hoogste normen en stralen in combinatie met de overige woningtypes eenheid uit door het gebruik van de vaste ingredi├źnten, zoals het donkergekleurde metselwerk en de kaders rondom de ramen.

Bekijk het aanbod

Genieten van ruimte en rust

Heerlijk vrijstaand wonen in een dorpse omgeving betekent genieten van ruimte en rust. Deze woningen zijn ruim van opzet en het leuke aan deze woningen? Van binnen zijn ze gelijk qua indeling, maar in de voorgevels zitten verschillen.

Vrijstaande woningen:
Bouwnummers 1*, 4*, 9, 14, 15* en 18*

* = fase 2

Nu in verkoop

Wonen in de Dorpsweide iets voor jou?

Er zijn nog woningen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Dan is dit je laatste kans! Inschrijven voor een woning doe je door in je account je favoriete woningen door te geven en de vragenlijst in te vullen. Vergeet niet je voorkeuren van de woningen op te slaan en de vraag voor deelname met 'ja' te beantwoorden. Krijg je graag meer informatie of kan je hulp gebruiken bij de inschrijving? De makelaar helpt je graag!

Schrijf je in