Fase 1: VERKOCHT

Vrijstaande woningen

De vrijstaande woningen van Dorpsweide zijn verspreid gesitueerd aan de hoeken van dit mooie project. Dit brengt een ruimtelijk gevoel met zich mee. Deze ruime woningen zijn vanzelfsprekend afgewerkt volgens de hoogste normen en stralen in combinatie met de overige woningtypes eenheid uit door het gebruik van de vaste ingredi├źnten, zoals het donkergekleurde metselwerk en de kaders rondom de ramen.

Bekijk het aanbod

Genieten van ruimte en rust

Heerlijk vrijstaand wonen in een dorpse omgeving betekent genieten van ruimte en rust. Deze woningen zijn ruim van opzet en het leuke aan deze woningen? Van binnen zijn ze gelijk qua indeling, maar in de voorgevels zitten verschillen.

Vrijstaande woningen:
Bouwnummers 9 en 14

Fase 1: Nog enkele woningen beschikbaar

Wonen in de Dorpsweide iets voor jou?

Er zijn nog enkele woningen in fase 1 beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met de makelaar. De bouw van deze fase is recent gestart, dus wie weet woon jij aan het einde van het jaar in jouw nieuwe woning in Babberich.

Binnenkort start de verkoop van fase 2. De tweede fase van Dorpsweide Babberich bestaat uit hoek- en tussenwoningen. Binnenkort volgt hierover meer informatie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende.

Schrijf je in