Fase 1: Nog enkele woningen beschikbaar

Twee-onder-een-kapwoningen

Dorpsweide biedt een groot scala aan twee-onder-een-kapwoningen. Denk bijvoorbeeld aan een topgevel variant, een langskapper of een dwarskapper. Daarnaast is er door de architecten ook rekening gehouden met diverse smaken: want bijna elke twee-onder-een-kapwoning heeft een eigen sfeer en stijl. Er zijn legio mogelijkheden!

Bekijk het aanbod

Kies je voor een langskap of een topgevel?

Je hebt de keuze uit twee-onder-een-kapwoningen met een langskap of een topgevel. Een topgevel betekent dat de gevel in een punt uitloopt. Een langskap houdt in dat het dakvlak evenwijdig is aan de huizenrij. Alle twee-onder-een-kapwoningen zijn voorzien van drie slaapkamers en een zolder die naar eigen wens ingedeeld kan worden.

Twee-onder-een-kapwoningen met langskap:
Bouwnummers 11 en 12

Twee-onder-een-kapwoningen met topgevel:
Bouwnummers 10 en 13

Duurzaam en innovatief

Industriële woningen

Het plan kent een variatie in bouwconcepten, waaronder een innovatief en duurzaam woningbouwconcept voor bouwnummers 5 t/m 8 (twee-onder-een-kapwoningen) en 19 t/m 24 (rijwoningen), welke op industriële wijze tot stand komt. Deze woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant- en klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is alleen nog een kwestie van monteren. Na gereedkomen van de fundering wordt de woning in één dag op de bouwlocatie gemonteerd, waarna de afbouw kan beginnen. Zo worden onder andere de trap en de badkamer kant-en-klaar in de woning gehesen.

Industriële woningen

De bouwnummers 6 en 7 zijn prachtige ruime tweekappers met een langskap. Bouwnummers 5 en 8 zijn voorzien van een dwarskap. Dat betekent een zadeldak dat loodrecht op de openbare weg staat. Alle twee-onder-een-kapwoningen zijn voorzien van drie slaapkamers en een zolder. Je hebt de mogelijkheid om een dakkapel (alleen bij de langskap) of een dakraam te plaatsen.

Twee-onder-een-kapwoningen met langskap (industrieel):
Bouwnummers 6 en 7

Twee-onder-een-kapwoningen met dwarskap (industrieel):
Bouwnummers 5 en 8

Fase 1: Nog enkele woningen beschikbaar

Wonen in de Dorpsweide iets voor jou?

Er zijn nog enkele woningen in fase 1 beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met de makelaar. De bouw van deze fase is recent gestart, dus wie weet woon jij aan het einde van het jaar in jouw nieuwe woning in Babberich.

Binnenkort start de verkoop van fase 2. De tweede fase van Dorpsweide Babberich bestaat uit hoek- en tussenwoningen. Binnenkort volgt hierover meer informatie. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende.

Schrijf je in