Levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen in Dorpsweide zijn prachtig gelegen aan een eigen moestuin, dat eigendom wordt van de gezamenlijke bewoners van huizenblok met bouwnummers 25 t/m 32. Wij zorgen ervoor dat de grond rijp is voor de aanplant, zodat je met je medebewoners aan de gang kan gaan met een plan. Hoe leuk is dat?

Bekijk het aanbod

Kies je voor een langskap of een topgevel?

Levensloop bestendig wonen betekent dat we je het makkelijk maken. Wonen, slapen en baden op de begane grond én een ruime zolder die naar wens is in te vullen. Bouwnummers 26, 27, 28, 30 en 31 hebben een langskap: het dakvlak staat evenwijdig aan de huizenrij. Bouwnummers 25, 29 en 32 hebben een topgevel, waarbij de gevel in een punt uitloopt.

Levensloopbestendige woningen met langskap:
Bouwnummers 26, 27, 28, 30 en 31

Levensloopbestendige woningen met topgevel:
Bouwnummers 25, 29 en 32

Nu in verkoop

Wonen in de Dorpsweide iets voor jou?

Er zijn nog woningen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Dan is dit je laatste kans! Inschrijven voor een woning doe je door in je account je favoriete woningen door te geven en de vragenlijst in te vullen. Vergeet niet je voorkeuren van de woningen op te slaan en de vraag voor deelname met 'ja' te beantwoorden. Krijg je graag meer informatie of kan je hulp gebruiken bij de inschrijving? De makelaar helpt je graag!

Schrijf je in