Hoek- en tussenwoningen

Wonen in een industriële woning in Dorpsweide is comfortabel en onbezorgd. Een onderhoudsarm huis, met een hoogwaardige afwerking. De voortuin wordt voorzien van een haag. De woningen hebben een geschakelde berging op de eigen kavel van circa 6m2.

Bekijk het aanbod

Kies je voor een langskap of een dwarskap?

Deze fraaie en ruime woningen zijn uitgevoerd met rijke details zoals een kader rondom de ramen waardoor variatie tussen de woningen ontstaat. De woningen sluiten aan bij de omgeving door zowel de massa, de kleurstelling, de wisselende voordeuren en de raamverdeling met roedes. De woningen zijn duurzaam vanwege de toepassing van zonnepanelen op het volledige dakvlak.

Tussenwoningen met langskap (industrieel):
Bouwnummers 20, 21, 22 en 23

Hoekwoningen met dwarskap (industrieel):
Bouwnummers 19 en 24

Duurzaam en innovatief

Industriële woningen

Het plan kent een variatie in bouwconcepten, waaronder een innovatief en duurzaam woningbouwconcept voor bouwnummers 5 t/m 8 (twee-onder-een-kapwoningen) en 19 t/m 24 (rijwoningen), welke op industriële wijze tot stand komt. Deze woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant- en klare bouwdelen die in de fabriek worden gemaakt. De bouw op locatie is alleen nog een kwestie van monteren. Na gereedkomen van de fundering wordt de woning in één dag op de bouwlocatie gemonteerd, waarna de afbouw kan beginnen. Zo worden onder andere de trap en de badkamer kant-en-klaar in de woning gehesen.

Nu in verkoop

Wonen in de Dorpsweide iets voor jou?

Er zijn nog woningen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Dan is dit je laatste kans! Inschrijven voor een woning doe je door in je account je favoriete woningen door te geven en de vragenlijst in te vullen. Vergeet niet je voorkeuren van de woningen op te slaan en de vraag voor deelname met 'ja' te beantwoorden. Krijg je graag meer informatie of kan je hulp gebruiken bij de inschrijving? De makelaar helpt je graag!

Schrijf je in