Fase 2: Nu in verkoop!

Hoek- en tussenwoningen

Wonen in een industriële woning in Dorpsweide is comfortabel en onbezorgd. Een onderhoudsarm huis, met een hoogwaardige afwerking. De voortuin wordt voorzien van een haag. De woningen hebben een dakvlak volledig voorzien van geïntegreerde zonnepanelen en een geschakelde berging op de eigen kavel van circa 6 m2.

Bekijk het aanbod

Kies je voor een langskap of een dwarskap?

Hoek- en tussenwoningen met langskap: A02, A03, A04, A05, A06, A08, A09, A10, A11, A12

Deze fraaie en ruime hoek- en tussenwoningen zijn voorzien van een langskap en uitgevoerd met rijke details. De woningen sluiten aan bij de omgeving door zowel de massa, de kleurstelling, de wisselende voordeuren en de raamverdeling met roedes. De woningen zijn duurzaam vanwege de toepassing van zonnepanelen op het volledige dakvlak.

Hoekwoningen met dwarskap: A01, A07, A13

Bouwnummers A01, A07 en A13 zijn drie van de vier hoekwoningen in fase 2. Deze hoekwoningen zijn voorzien van een dwarskap, het zadeldak staat loodrecht op de openbare weg. Ze zijn uitgevoerd met rijke details, waardoor variatie tussen de woningen ontstaat. Uiteraard zijn alle industriële woningen voorzien van zonnepanelen.

Duurzaam en innovatief

Industriële woningen

De hoek- en tussenwoningen in Dorpsweide Babberich fase 2 worden ontwikkeld volgens een innovatief en duurzaam woningbouwconcept. Uniek is de industriële wijze waarop de woningen tot stand komen: de woningen worden opgebouwd uit hoogwaardige, kant-en-klare bouwdelen, die in de fabriek worden gemaakt. Na het gereedkomen van de fundering kan de woning in één dag op de bouwlocatie worden gemonteerd, waarna de afbouw van de woning kan beginnen.

Fase 1: Nog enkele woningen beschikbaar

Wonen in de Dorpsweide iets voor jou?

Er zijn nog enkele twee-onder-een-kapwoningen in fase 1 beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met de makelaar. De bouw van deze fase is recent gestart, dus wie weet woon jij in de loop van het jaar in jouw nieuwe woning in Babberich.

De verkoop van fase 2 is nu ook gestart. De tweede fase van Dorpsweide Babberich bestaat uit hoek- en tussenwoningen. Heb je interesse of wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende.

Schrijf je in