Stap voor stap naar jouw nieuwe woning

Stappenplan

Wil je kans maken op een woning in de Dorpsweide in Babberich?
Hieronder vind je de procedure uitgelegd.

Schrijf je in

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor een woning in de Dorpsweide dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

Pre-sale

Selecteer je favorieten

Het is zover! De pre-sale van Dorpsweide Babberich. Dat betekent dat je vanaf nu in jouw persoonlijke online account kunt laten weten voor welk(e) woning(en) je belangstelling hebt. Op de website vind je het woningaanbod, de plattegronden en de indicatieve verkoopprijzen.

Nu in verkoop!

Maak je keuze definitief

Op maandag 21 november om 12.00 uur gaan de woningen officieel in verkoop. Vanaf dat moment kun je via je persoonlijke online account je definitieve keuze voor een woning doorgeven.

Er zijn nog woningen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd? Dan is dit je laatste kans! Inschrijven voor een woning doe je door in je account je favoriete woningen door te geven en de vragenlijst in te vullen. Vergeet niet je voorkeuren van de woningen op te slaan en de vraag voor deelname met 'ja' te beantwoorden. Krijg je graag meer informatie of kan je hulp gebruiken bij de inschrijving? De makelaar helpt je graag!

Schrijf je in

Ben jij de gelukkige?

De toewijzing

Op woensdag 30 november om 12.00 uur sluit de eerste inschrijvingsronde en worden de eerste woningen toegewezen. Ben jij één van de gelukkigen? Dan hoor je dit zo snel mogelijk van ons. Ook als je nu geen woning toegewezen hebt gekregen hoor je dit van ons en word je op de reservelijst geplaatst.